Doodgaan van stress

Doodgaan van stress

De namiddag van 18 mei was bang en met veel stress afwachten. Ik moest mijn project voorstellen dat ik op het eind van het jaar zal moeten maken. Ik heb gekozen om Auto Ph te maken. Dit zal de Ph van een zwembad, jacuzzi … regelen, zodat dit altijd perfect is. Natuurlijk moest het project aan verschillende eisen voldoen: je moet 3 verschillende sensoren hebben, je moet een raspberry pi gebruiken…

idee foto
Photo by AbsolutVision on Unsplash

Moment van de waarheid

Gelukkig!! Mijn project werd goedgekeurd. Dit is een enorme opluchting want ik was zoals velen bang dat mijn project niet zou worden goedgekeurd. Of dat ik veel aanpassingen zou moeten maken aan mijn project. Nadat ik mijn project had voorgesteld, mocht ik nog vragen stellen en gaven de leerkrachten nog feedback.

Even terug

Als ik terugdenk aan dit moment voel ik me nog steeds opgelucht. De vraag die ik had werd heel duidelijk beantwoord

Voorbereiding

Ik kon me nog beter voorbereid hebben op de feedforward. De avond voor feedforward kreeg ik een melding dat er commentaar was bij 1 van de bestanden die we moesten indienen voor de feedforward. Ik heb deze feedback direct gebruikt om de nodige aanpassing te maken in het document. Maar wat ik niet had gedaan was controleren als er op het andere document ook commentaar stond. Daardoor leek het waarschijnlijk voor de leerkrachten dat ik onvoldoende voorbereid was, toen ik nog de commentaar moest gaan opzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *